Vigsling av klosterkirken på Munkeby

Skrevet av Pål Johannes Nes, EWTN Norge

Tirsdag 5. desember vigsles klosterkirken på Munkeby. EWTN Norge vil være til stede sammen med våre kolleger fra Catholic News Agency for å produsere innhold for blant annet EWTN Katholisches TV, EWTN, CNA Deutsch og National Catholic Register, i tillegg til våre egne plattformer. Munkene får endelig sin kirke på Munkeby, men det er også den tredje kirken i Norge som skal vigsles på bare tre måneder. I en tid der det vanlige er å stenge kirkene, så er dette sannelig en gledens dag, ikke bare for munkene, men for hele den katolske Kirken.

Siden det er begrenset med plass i Kirken, vil vi gjøre det vi kan for at hele Norge skal få delta gjennom vår dekning, både gjennom video, tekst og bilder.

Sendingen starter kl. 11:30 tirsdag 5. desember på EWTN Norge og blir sendt i sin helhet i reprise kl. 18.00.

Fra mandag 27. november starter vi en Rosenkrans-novene for kall til Munkeby. Hver dag fra den 27. november kl. 12.00 ber vi Rosenkransen for kall. Novenen avsluttes tirsdag 5. desember kl. 11.30 før vi går direkte over til vigslingen av Munkeby.

Be for munkene, slik de alltid ber for alle oss.

Original artikkel er hentet fra: https://www.ewtn.no/vigsling-av-klosterkirken-pa-munkeby/